GSM Hype

Robin Mobile: bel zonder beperkingen

Home  >>  Nieuws  >>  Robin Mobile: bel zonder beperkingen

Wie wil er nou niet onbeperkt bellen? In onze huidige samenleving zijn we steeds meer afhankelijk van onze telefoon, en is het steeds belangrijker dat je goed bereikbaar bent. Niets is dan ook erger, dan de je zonder beltegoed zit. Als je niet meer kunt bellen, of niet meer op internet kunt, ben je opeens afgesloten van de rest van de wereld. Robin Mobile zorgt ervoor dat dit nooit meer kan gebeuren. Met een abonnement kun je bellen zonder beperkingen, naar alle vaste lijnen en mobiele nummers in Nederland. Ideaal dus.

Speciaal voor veelbellers

Hoe vaak bel jij met je familie of met je beste vrienden? Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je gewoon onbeperkt kon bellen, zonder je zorgen te maken over verborgen kosten of het moment dat je beltegoed op is. Met Robin Mobile is dit nu mogelijk: met een abonnement kan je bellen zo vaak je maar wil, maar ook onbeperkt Sms’en én onbeperkt internetten voor één vast bedrag per maand. Je betaalt altijd hetzelfde, wat je ook doet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan je altijd overal bellen.

Eenvoudig extra beltegoed

Zolang je belt binnen Nederland, betaal je bij Robin Mobile een vast bedrag. Op het moment dat je echter naar het buitenland gaat, of wil bellen naar het buitenland, kun je op een makkelijke manier extra beltegoed aanschaffen. Daarmee wordt het ook gewoon mogelijk om op andere plaatsen dan Nederland te blijven bellen – nog steeds tegen zeer lage tarieven. Met een goed bereik (het netwerk van KPN) en lage, vaste prijzen voor het bellen in het binnenland is Robin Mobile een geweldig alternatief voor mensen die gezellig bellen met hun vrienden en familie, en daarvoor niet meer willen betalen dan nodig is. Kijk dus snel op de website en profiteer.


Comments are closed.