GSM Hype

Kies zelf je kado uit

Home  >>  Abonnement  >>  Kies zelf je kado uit

Eerder heb ik het een en ander uitgelegd over het kopen van een nieuwe iPhone. Maar wist je dat je hem niet perse hoeft te kopen? Je kunt namelijk ook een abonnement met kado nemen. Je krijgt een splinternieuwe telefoon gratis bij je abonnement!

Gratis smartphone?

Helemaal gratis is het niet, maar het is wel een feit dat je niet in één keer veel geld kwijt bent. Je betaalt gewoon per maand je telefoonabonnement, en in die prijs zit de prijs van je smartphone. De aanschafprijs van een iPhone van ca. 700 euro is dus verdeeld over 12 of 24 maanden, waardoor je per maand vrij weinig kwijt bent. Het is duurder dan een sim-only abonnement, maar daar krijg je dan ook geen gloednieuwe smartphone bij natuurlijk!

Ruime keuze

Het mooiste is nog dat je zelf je kado kan uitkiezen. Je hoeft geen verlanglijstje te maken en te hopen dat je je favoriet krijgt. Je kiest zelf welk merk en model je wilt. Je kunt bij de meeste smartphones zelfs nog een kleur kiezen ook. Of je dus een Samsung Galaxy S6 wilt, of een Apple iPhone 6S, het maakt niks uit. De telefoon die het beste bij jou past, is de telefoon die jij gewoon kado krijgt bij je abonnement. Je kunt er zelfs voor kiezen om voor een maandelijkse vergoeding een verzekering af te sluiten. Gaat je smartphone kapot, wordt hij gestolen of laat je hem in de trein liggen? Dan krijg je van de verzekering een nieuwe.


Comments are closed.